Standaard Brand Beveiliging

Historisch gezien zijn standaard vaste brandblussystemen ontworpen in overeenstemming met een zeer specifieke lijst van voorgeschreven eisen, zoals die gevonden zijn in de normen. Het gebruik van deze voorgeschreven regels in het ontwerp heeft bewezen succesvol te zijn sinds vele jaren.

Meer Info »

Prestatie Ontwerp Toepassing

Het gebruik van technische hulpmiddelen voor de ontwikkeling van brandbeveiligingsoplossingen, die rekening houdt met de unieke aspecten van een faciliteit of in de ontwikkeling van een overkoepelende brandbeveiligingsstrategie binnen de context van een specifieke performantie doelstelling is bekend als Prestatie Ontwerp Toepassing.

Meer Info »

Water Mist Oplossingen

De innovatieve Lage Druk Water Mist technologie combineerd het beste van 2 werelden. Met Lage Druk Water Mist kan u genieten van de voordelen van een sprinkler systeem gecombineerd met die van een Hoge Druk Mist Systeem. Kantoren, hotels, ziekenhuizen, parking garages en vele andere toepassingen kunnen beveiligd worden met een Lage Druk Water Mist Systeem.

Meer Info »

Speciaal Risico Beveiliging

Of u nu beschikt over Olie, Gas & Chemische sites, Droog Materiaal Behandeling Installaties, Hoogbouw, Openbare werken, wij leveren de juiste oplossing voor de diverse brandbeveiligingsuitdagingen.

Meer Info »

Onderhoud & Interventies

In het geval van een operationele storing, bieden onze medewerkers u hulp en de procedures voor het oplossen van problemen rond-de-klok. Onze inspectie specialisten zorgen ervoor dat de functionaliteit van het systeem snel wordt hersteld na de inzet.

Meer Info »

Basis Systeem Training

Wij begrijpen dat het trainen van uw personeel om ervoor te zorgen dat ze snel en efficiënt kunnen handelen in het geval van een alarm of brand, cruciaal is om het risico van schade en letsel te voorkomen en onderbrekingen van uw bedrijf te minimaliseren. Wij bieden verschillende opleidingsmodules aan, die elk bijdragen aan het voldoen van uw behoeften voor verschillende gebruikersgroepen.

Meer Info »

Kwaliteit & Certificatie

  • » BOSEC - ISO 9001:2015 - VCA PETRO
  • » NFPA Lid
  • » BFSN Lid
  • » Quell Authorized Dealer
  • » Cold Store Service Partner
  • » EconAqua & ULF Mist Systems Dealer

Contact

Tel. +32 (0) 56 34 57 55
info@Ingenial.be
support@Ingenial.be

Evolis 23
Kortrijk - 8500 - Courtrai
Belgium - Europe