Verkoop

Bij INGENIAL zitten we onmiddellijk op het goede spoor met een zeer grondige offerte, die volledig in lijn ligt met de voorschriften van de lokale overheden, de verzekeringsmaatschappij en in het bijzonder met uw wensen. We beschikken over een zeer ruime ervaring, een buitengewoon opleidingsniveau en een professionele certificatie op alle niveaus. We hebben oor voor uw behoeften en wensen en worden op die manier een lid van uw team. De bedoeling is dat we een langetermijn-dienstverlener voor u worden. Als lid van uw team, vragen we uw input en kennen we graag uw bezorgdheden, zodat we onze diensten te allen tijde op uw behoeften kunnen afstemmen.

Wij staan ter beschikking voor alle brandbeveiligingsoplossingen doorheen Europa. We zijn ervan overtuigd dat uw investeringen de beste bescherming waard zijn ! Bovendien dienen de bestaande sprinklersystemen vaak aangepast te worden om tegemoet te komen aan een eigenaarswisseling van het gebouw, wijzigingen in de opslagruimte, of een bestemmingswijziging van het gebouw. Ingenial is gespecialiseerd in het aanbrengen van wijzigingen en aanpassingen in het kader van nieuwe systeemvereisten en dit met een minimum aan investering.

 

Advies & Consultancy

INGENIAL biedt u advies en consultancy, waarbij de belangrijkste mogelijkheden ter verbetering van een brandbeveiligingssysteem aangegeven worden. Wij munten uit door onze kennis en inzicht in uw zaak. Dankzij onze knowhow en ervaring, kunnen wij u low-cost oplossingen aanbieden, zonder daarbij de recentste normen en de nieuwste technologieën uit het oog te verliezen. Op deze manier zijn wij ervan overtuigd dat onze aanbevelingen tot de meest optimale oplossing leiden.

 

Wij helpen u ook graag indien u enkel een brandbeveiligingsontwerp wenst. Onze experts staan ter beschikking om een brandbeveiligingssysteem voor u te ontwerpen volgens de APSAD-CCV-CEA-CEN-FM-NFPA-VAS voorschriften. Wij aanvaarden blauwdrukken, kopieën of elektronisch aangeleverde AutoCAD ® of DXF bestanden. Vervolgens werken wij uw ontwerp af volgens de gevraagde specificaties en sturen u afdrukken op papier en elektronische kopieën toe. We houden ons steeds graag ter beschikking voor het bespreken van de details.

 

 

 

Engineering

Het succes van een afgewerkt project hangt vooral af van de manier waarop het aanvankelijk ontworpen werd. Onze ontwerpers gaan prat op hun zeer ruime ervaring, zowel vanuit de praktijk als door hun opleiding. Ze passen dit dan ook toe op de talloze complexe situaties die zich voordoen tijdens het plannen van een project. Wij leveren innovatieve ontwerpen die volledig conform zijn met de nieuwste normen, technologieën en productietendenzen en projecteren die op elke unieke situatie.

 

Engineering toepassingen zijn terug te vinden in volgende sectoren:

» Industriële & Stockage Gebouwen

» Commerciële & Klein Handel Complexen

» Luchthavens & Hoogbouw Concepten

» Chemische & Petrochemische Sites

» Pharmaceutische Faciliteiten

 

 

 

 

 

 

Fabricatie & Stock

Alle systemen worden geprefabriceerd voorafgaand aan verzending aan jobsites. Leidingen worden uit stock genomen en voorbereid volgens de specificatie: gelast, (rol) gegroefd, mechanische-T verbindingen, schroefdraad verbindingen in standaard of dunne wanddiktes volgens geldende normen. Alle systemen worden gezandstraald en gepoedercoat, in gelijk welke kleur of indien vereist gegalvaniseerd. INGENIAL handhaaft een grote inventaris van materiaal van vele hoogstaande fabrikanten, zoals

» Sprinklers & Nozzles

» Stalen Leidingen

» Gietijzeren Leidingen & Accessories

» Gegroefde Producten

» Geschroefde Fittingen

» Pressfit Onderdelen

» Sprinkler Hanger Materiaal

» Kleppen & Accessories

» Brand Haspels & Brandweer Aansluitingen

» Meet & Electrische Instrumenten

Het materiaal is beschikbaar uit stock, direct klaar voor verzending eender waar als extra klantendienst.

Installatie

Wij installeren brandbeveiligingssystemen voor alle toepassingen, zowel industriegebouwen, handelspanden als residentiële gebouwen. Zodra het concept goedgekeurd is, leveren we al het materiaal en onze opgeleide techniekers installeren het systeem volledig ter plaatse. Ons ontwerp en installatie worden volledig ondersteund door onze aannemers, die ervoor zorgen dat de afwerking binnen de gestelde termijn gebeurt. We streven naar een reputatie waar topkwaliteit en een snelle plaatsing de voornaamste troeven zijn. Uw onderneming wordt een referentie in de streek.

Onze techniekers zullen, onder toezicht van de projectingenieur :

» werken volgens de regels en verwachtingen vooropgesteld door de klant,

» de getekende plannen en bijzondere instructies opvolgen,

» onverwachte situaties oplossen,

» uw deadline respecteren.

Nadat de installatie afgewerkt is, voeren wij een volledige keuring en test uit van uw installatie en bezorgen u tevens de testresultaten. In geval van een operationeel probleem, zal onze servicedienst u verder assisteren in het zoeken naar een oplossing om uw systeem zo snel als mogelijk terug in dienst te nemen.

 

 

Kwaliteit & Certificatie

  • » BOSEC - ISO 9001:2015 - VCA PETRO
  • » NFPA Lid
  • » BFSN Lid
  • » Quell Authorized Dealer
  • » Cold Store Service Partner
  • » EconAqua & ULF Mist Systems Dealer

Contact

Tel. +32 (0) 56 34 57 55
info@Ingenial.be
support@Ingenial.be

Evolis 23
Kortrijk - 8500 - Courtrai
Belgium - Europe