Kwaliteit & Certificaties

ISO 9001:2015

De ISO 9000 familie richt zich op de verschillende aspecten van kwaliteitsmanagement en bevat een aantal van de ISO's best bekende standaarden. De normen bieden begeleiding en hulpmiddelen voor bedrijven en organisaties die ervoor willen zorgen dat hun producten en diensten voortdurend voldoen aan de eisen van de klant. Om de 9 maanden wordt ons bedrijf geauditeerd om te controleren of het systeem nog wordt toegepast en daarmee de kwaliteit gewaarborgd is.

» Donwload Certificaat (NL)

» Donwload Certificaat (FR)

BOSEC

Automatische sprinklersystemen kunnen aanzienlijke voordelen bieden als onderdeel van brandbeveiligingssystemen. Deze zeer effectieve techniek vereist nog steeds expertise en know-how van de bedrijven die verantwoordelijk zijn voor de aanleg en het onderhoud ervan. Het is dan ook logisch om de realisatie van dergelijke installaties toe te vertrouwen aan bedrijven die hun expertise kunnen aantonen. De BOSEC certificatie is een garantie van kwaliteit.

» Donwload Certificaat (NL)

» Donwload Certificaat (FR)

VCA PETRO

"VCA" is de afkorting voor Veiligheid Gezondheid & Milieu Checklist Aannemers en is bedoeld om het mogelijk te maken aan te tonen dat ons bedrijf functioneert met een groter veiligheidsbewustzijn en het aantal ongevallen reduceert. Echter, het VCA verhaal is veel meer dan alleen een checklist. Het is een veelzijdig en uitgebreid programma voor het testen en certificeren van de VGM management systemen voor installatie en onderhoudsbedrijven.

» Download Certificaat (NL)

» Download Certificaat (FR)


N.F.P.A.

Opgericht in 1896, NFPA is een wereldwijde, non-profit organisatie gewijd aan het elimineren van de dood, letsel, eigendom en economische schade als gevolg van brand, elektrische en aanverwante gevaren. De vereniging levert informatie en kennis door middel van meer dan 300 consensus codes en normen, onderzoek, opleiding, onderwijs, straathoekwerk en belangenbehartiging en door samen te werken met anderen die belang hebben bij het bevorderen van de NFPA missie.

» NFPA Membership (EN)

» Download Industrial Fire Protection Section (EN)

VIKING - ECONAQUA

Lage Druk Water Mist Blussysteem op basis van sprinkler technologie met een bijzonder laag verbruik van water, die enorme voordelen biedt voor eigenaars en exploitanten.

INGENIAL was de eerste installatiefirma in België die de officiële erkenning verkreeg van VIKING-MINIMAX in de ECONAQUA Water Mist Technologie.

» Donwload Certificaat (EN)

 

 

TYCO - ULTRA LOW FLOW

Het Ultra Low Flow systeem is een complete oplossing, ontworpen om te functioneren als een toegewijd brandblussysteemoplossing. Het selecteren van het correcte water mist systeem gaat niet enkel over het blussend karakter, het is ook de zorg omtrent de inhoud van het gebouw en het minimaliseren van water schade. Het gaat ook over het optimaliseren van budgetten en het beschermen van de reputatie van de ontwerper.

INGENIAL was de eerste installatiefirma in België die de officiële erkenning verkreeg van TYCO in de ULF Water Mist Technologie.

» Donwload Certificaat (EN)

 

Kwaliteit & Certificatie

  • » BOSEC - ISO 9001:2015 - VCA PETRO
  • » NFPA Lid
  • » BFSN Lid
  • » Quell Authorized Dealer
  • » Cold Store Service Partner
  • » EconAqua & ULF Mist Systems Dealer

Contact

Tel. +32 (0) 56 34 57 55
info@Ingenial.be
support@Ingenial.be

Evolis 23
Kortrijk - 8500 - Courtrai
Belgium - Europe