INGENIAL Fire Protection, protecting people's lives, property and buildings.

Een brand, de vijand ?

Ik ben sterker dan alle gezamenlijke leger milities van de wereld. Ik heb meer mannen, vrouwen en kinderen gedood dan alle oorlogen van alle naties. Ik richt jaarlijks een bloedbad bij duizenden mensen. Ik ben dodelijker dan kogels en ik heb meer woningen vernield dan de zwaarste wapens. Enkel in Canada steel ik per jaar meer als 1 miljard dollar.

Ik spaar niemand en ik vind mijn slachtoffers tussen de rijken en de armen, de jongeren en de ouderen, de zwakkeren en de sterkeren. Weduwen kennen mij aan de hand van hun verdriet.

Ik verschijn onder diverse gedaanten en ik werp mijn schaduw over ieder domein van de industrie. Ik verberg mij in onzichtbare ruimten en ik voer mijn werk meestal geruisloos uit.

U bent voor mij gewaarschuwd, doch u doet alsof u mij niet kent. Ik ben meedogenloos, genadeloos en wreed. Ik ben overal, in de woning, in scholen, op het bedrijf, op aarde, in de lucht en op zee. Ik breng ziekte, degradatie en de dood, maar weinigen zoeken mij op om mij te vernielen.

 

Ik verniel, vermink, ruïneer, ik geef u niks maar neem alles van u af.

 

IK BEN UW ERGSTE VIJAND.

IK BEN EEN ONGECONTROLEERDE BRAND.

 

Welkom bij INGENIAL

INGENIAL werd opgericht in januari 2003 als brandbeveiligingsonderneming te Nazareth, België. In dat zelfde jaar zijn we verhuisd naar een locatie te Moeskroen om van daar onze activiteiten volledig uit te kunnen bouwen. Onze hoofdactiviteit bestaat in het ontwerp, de installatie en het onderhoud van diverse soorten brandblussystemen op basis van water of schuim en dit voor klanten gelegen over gans Europa. Wij staan in voor alle fasen van een project: vanaf de risicobepaling over het ontwerp, tot het eigenlijke productie- en installatieproces. Onze klanten kunnen steeds terecht bij de serviceafdeling, niet alleen voor systeemaudits en onderhoud, maar 24/24 uur voor hulp bij noodgevallen.

Neem gerust de tijd om onze website te doorlopen. Nadat u kennisgemaakt heeft met onze diensten en ervaring, zult u ongetwijfeld onder de indruk zijn van onze professionele werkwijze en knowhow. Mocht u nog vragen hebben, aarzel dan niet om ons te contacteren. Wij helpen u graag en kunnen u steeds een vrijblijvende prijsopgave bezorgen voor uw specifiek project. Wij willen onze klanten helpen om hun brandbeveiliging project binnen bepaalde tijdslimieten af te werken, in overeenstemming met het vooropgestelde budget. Veel aandacht gaat hierbij ook uit naar openbare veiligheid en eigendomsbescherming.

 

Intussen danken wij u voor uw bezoek aan onze site.

 

Het INGENIAL Team.

Brian Vandekerckhove & Dimitri Mullebrouck

 

Installatie - Onderhoud - Training

Of u nu een eindklant, een bouwbedrijf, een ingenieursbureau of een verzekeringsmaatschappij bent, u kunt vertrouwen op onze expertise van het installeren, inspecteren, testen en het onderhouden van vaste hydraulische brandblussystemen. Na voltooiing van uw project trainen we uw medewerkers in het goed gebruik van de geleverde oplossing. Ook het vertrouwd houden met de installatie in de tijd is de sleutel tot de goede werking van die installatie.

 

We zijn actief in volgende sectoren:

» Kantoor Gebouwen

» Voedsel Industrie

» Hoogbouw Kantoor Projecten (Toren)

» Algemene Industrie

» Olie & Gas Industrie

» Elektriciteitscentrales

» Residentiële, kinderopvang en thuiszorg centra

» Magazijnen & Distributie Centra

 

We streven er naar om een snelle en professionele service te bieden met de grootst mogelijke aandacht om aan de normen te voldoen, met nauwkeurigheid en kosteneffectieve oplossingen voor zowel standaard applicaties als unieke situaties.

We zijn slechts tevreden wanneer de verwachtingen van onze klanten volledig worden gehaald in elk opzicht.

Lees Meer »

 

Kwaliteit & Certificatie

  • » BOSEC - ISO 9001:2015 - VCA PETRO
  • » NFPA Lid
  • » BFSN Lid
  • » Quell Authorized Dealer
  • » Cold Store Service Partner
  • » EconAqua & ULF Mist Systems Dealer

Contact

Tel. +32 (0) 56 34 57 55
info@Ingenial.be
support@Ingenial.be

Evolis 23
Kortrijk - 8500 - Courtrai
Belgium - Europe