Onze Tijdlijn

Feb 2003 |
Het bedrijf werd opgericht
De start van nieuwe en spannende activiteiten.

 

Jun 2003 |
ISO 9001 Gecertificeerd
Het INGENIAL kwaliteitssysteem werd erkend met het ISO 9001 label.

 

Okt 2003 |
BOSEC Gecertificeerd
Na de ontvangst van het ISO label, werd INGENIAL erkend als een gecertificeerde installateur volgens de BOSEC certificatie reglementering.

 

Dec 2005 |
Officieel NFPA Lid
INGENIAL werd officieel lid van de Industriële Brandbeveiligings Sectie.

 

Jan 2008 |
Nieuwe Luchthaven Terminal, Larnaca
INGENIAL starte met de beveiliging van de Nieuwe Luchthaven Terminal gelegen in Larnaca, Cyprus.

 

May 2009 |
QUELL Technologie
INGENIAL werd een erkend installateur in de Prestatie Ontwerp Toepassing.

 

Nov 2011 |
ECONAQUA - Mist Systemen
INGENIAL werd een erkend installateur in de Lage Druk Mist Brand Beveiligings Toepassing.

 

Jun 2012 |
ESFR COLD STORAGE Techniek Technology
INGENIAL werd een erkend installateur in de Prestatie Ontwerp Toepassing.

 

Dec 2013 |
Ultra Low Flow - Mist Systemen
INGENIAL werd een erkend installateur in de Lage Druk Mist Brand Beveiligings Toepassing.

 

Dec 2015 |
Nieuwe Website
INGENIAL lanceert de vernieuwde website. Een eigen ontwerp en programmatie.

 

Jan 2019 |
VCA PETRO Certificatie
INGENIAL bereikt de VCA PETRO certificatie.

 

Over ons Bedrijf

Missie

INGENIAL boogt op vele jaren ervaring en streeft er dan ook naar om de nr. 1 te worden als partner in de brandbeveiliging. We leggen ons toe op engineering, productie, installatie en onderhoud van diverse low-cost systemen die in de meest uiteenlopende markten en toepassingen aangewend worden doorheen gans Europa. De toewijding van INGENIAL in haar streven naar uitmuntendheid beperkt zich niet alleen tot het productengamma.

INGENIAL houdt eraan om haar klanten, onderaannemers en personeel voortdurend op te leiden en op de hoogte te houden van de meest recente technologische ontwikkelingen. Dankzij onze computerprogramma’s kunnen wij de beste oplossingen en systemen selecteren, alsook de tekeningen en voorschriften meeleveren. Deze programma’s besparen kostbare tijd in de keuze en evaluatie van brandbeveiligingssystemen.

INGENIAL beschikt bovendien over een belangrijke voorraad, zodat vele standaardonderdelen nog dezelfde dag verstuurd kunnen worden. Al deze elementen, samen met ons uitstekend klantenserviceprogramma, garanderen de permanente topkwaliteit van uw INGENIAL systemen.

Integriteit

We kunnen vertrouwd worden. We werken aan vertrouwen door mensen van integriteit te zijn. We zullen het juiste doen, zelfs als het pijn doet. We bouwen vertrouwen door te werken aan kwaliteit en uitmuntendheid. Niemand maakt zich zorgen dat wij niet de hoogste kwaliteit zullen leveren. We bouwen vertrouwen door onze toewijding. Iedereen weet dat wij een woord houden. We werken aan vertrouwen via onze professionaliteit. Ons team wordt erkend door onze klanten, concurrenten en professionelen van de industrie. We bouwen aan vertrouwen door onze inzet voor veiligheid. Immers, we zijn toegewijd aan het beschermen van mensenlevens, eigendommen en gebouwen.

Kwaliteit

Als een ISO 9001 geregistreerd bedrijf, zet INGENIAL zich in voor kwaliteit.

Kwaliteit tekeningen, kwaliteit oplossingen, kwaliteit ideeën, kwaliteitsvolle mensen in dienst, en kwaliteitsfuncties die we creëren.

Veiligheid

Onze medewerkers werken in een veilige, drugsvrije, en risicovrije omgeving, waar ze, op het einde van de dag, naar huis kunnen gaan op dezelfde manier waarop ze s'morgens naar het bedrijf zijn gekomen.

Professionalisme

We nemen een adviserende benadering voor de verkoop, diensten, producten en oplossingen: gecombineerd met een sterke klanten kennis en innovatieve technologieën – altijd zoekend om de lat hoger te leggen, iets wat u verwacht van een partner in brandveiligheid.

Toewijding

We zijn met passie toegewijd om er te zijn voor onze klanten, om u te helpen in het bereiken van uw veiligheidsdoelstellingen.  Werken met ons betekent het verkrijgen van de juiste oplossing, ontwikkeld door experten en ondersteund door de middelen van een toegewijde brandbeveiligingsinstallateur.

 

Kwaliteit & Certificatie

  • » BOSEC - ISO 9001:2015 - VCA PETRO
  • » NFPA Lid
  • » BFSN Lid
  • » Quell Authorized Dealer
  • » Cold Store Service Partner
  • » EconAqua & ULF Mist Systems Dealer

Contact

Tel. +32 (0) 56 34 57 55
info@Ingenial.be
support@Ingenial.be

Evolis 23
Kortrijk - 8500 - Courtrai
Belgium - Europe